Lesz hamarosan egy anya csodálatos fiú?

Lesz hamarosan egy anya csodálatos fiú? És az Ön újszülött fiú szobája készen áll? Vagy még nem jut egyetértésre a házastárs?
Gyerekszoba egy újszülött fiú
proekty-dytyachykh-kimnat-dlya-khlopchykiv
Hány család, sok egyedi döntések az elrendezése a szoba az újszülött. Közös az összes: a szobában, ahol a gyermek lakik, legyen könnyű, mérsékelten meleg (legfeljebb 18 fok), és kényelmes. Feltétlenül meg kell nyitni az ablakot, hogy a helyiség szellőző gyakran.

Meg kell, hogy a kozmetikai javítások előtt eljön a rég várt gyermek. Nem feltétlenül díszíteni drága tapéta. Itt a lényeg – a frissesség és a tisztaság.
Belső tér egy újszülött fiú

Hogy milyen legyen a belseje a szoba, több szempont van, néha az ellenkezője:

Kezdjük a padlón. Ők mindig legyen tiszta, könnyen tisztítható. Ezek festhető környezetbarát festék. Miért nem tudja megközelíteni a linóleum? Ő csúszós. És ez veszélyes a gyerekszoba, t. Hogy. Az anya a baba vagy a gyermek leeshet.

Parketta nem tart sokáig, mert a fiatalabb gyermek fogja dobni a játékok, hogy készítsen a különböző elemek a padlón (amely az Ön véleménye nem fazekas) Öntsük a levét, a víztartalom a bankot.

Szükségem van a szőnyeg a padlón? Az egyértelmű válasz: nem. Ha hideg padló, és a gyermek nem allergiás, miért nem tesz egy szőnyeg, szőnyeg? Meleg, kényelmes, csúszásmentes lábak. A szín nem könnyű szennyezett, különben a legelső kiömlött cseresznye vagy sárgarépalé teszi tönkre az egész megjelenés.

Falak. Ne ragassza a drága tapéta! Legyenek közönséges papír, ami nem lesz sajnálom. Kevesebb, mint egy év, mint a baba megy a lábukkal, és elkezdik felfedezni a világot. Vajon ugyanaz a kenet zabkása vagy gyümölcsvelő a falra!

Tapéta legyen világos és meleg. Hadd legyen festett csónakok, autók, medvék. A fiad boldog lesz, hogy nem tartják őket.