Mindenki várja, hogy pihenés, hogy a családjával együtt utazni

Mindenki várja, hogy pihenés, hogy a családjával együtt utazni. Nem titok, hogy a Krím egyik legjobb üdülőhelyek hazánk. Ez a festői régió képes meglepő azok táj, természet, tenger, tiszta levegő, a légkör.
Krím
1326927783_5
Krím – az egyik legalkalmasabb hely a gyermekes családok számára. A városokban a félsziget, sok látnivaló. Van valami, hogy a felnőttek és a gyerekek. Szinte az összes kirándulások a gyermek kap kedvezményt, így azt jelenti, nyugalomban lehet menteni.

kirándulások

Az alábbiakban azok a helyek, akkor látogasson el, jön pihenni a Krímben az egész család, köztük egy gyermek.

In Bakhchisarai van egy egyedülálló Admiralitás székesegyház Szent Vladimir. Ez a kiemelkedő műemléke a tizenkilencedik század található a központi város hegyen. A katedrális egy csodálatos belső kialakítással, hogy nem teheti meg, hogy vonzzák a turistákat. Egyébként a Bakhchisarai területen van egy szálloda Mar Le Mar Club, amely ideális gyermekes családok számára. Minden részletet marlemar.ru oldalon.
Bakhchisaray kán palotáját híres, amelyek szentelt sok verset írt híres írók és zenészek. Garden City Bakhchisarai – egyedülálló példa a krími-tatár architektúra, ami nem, de csodálni.
Minden látogató köteles, hogy látogassa meg a genovai erőd, amelynek székhelye a Feodosiya, illetve annak maradványait. Korábban ő volt a legnagyobb egész Európában.
Resorts Krím – nem csak szép strandok és tan. Fenséges hegyek – az egyik legfontosabb üzleti kártyák a félsziget, amelyek közül az egyik az Ai-Petri.
Az egyik kedvenc helyek a gyermekes családok számára is lehet nevezni Karadag tartalék Krímben. Kapcsolódó, számos érdekes legendák Ezzel a csodálatos hely, ami nem messze Feodosiában. Itt látható a vulkáni hegység nevű Kara-Dag, utihnuvshy százötven évvel ezelőtt.
Akkor csökkentheti a gyermek egy erőd, az úgynevezett Aluston és fedezze fel a csodálatos története ez a meta.