Ajándék Gyártók hajózási témát – nagy feltalálók

Ajándék Gyártók hajózási témát – nagy feltalálók. Kreatív játszik egy iránytű, horgony és a kormánykerék, nem idegenkednek, hogy erősítse a téma – például egy hőmérő és óra. Ötvözi összeférhetetlen, szül minta igénytelenség.

Halászháló, mint a belső dekoráció – valami nagyon ellentmondásos. Network – eleme az agresszió. Kapcsolatban áll a harc a környezetvédők. Nehéz illeszkednek a belső, és nem kap a hal étterem középszerű.
detsk40
Csíkos repülés.

A kontrasztos széles sávban – egy nagyszerű módja annak, hogy megtörjék a tér geometriáját, és a mennyezet vizuálisan alább. Ezzel a módszerrel a bútorok nem aggódni, hogy nem lesz látható.

Mértéktelenség.

Bájos ajándéktárgyak belső tengeri téma, létrehozott elve “minél több, annál jobb.” Most tele elem összegyűjti az összes barátot surf: sirály, hálózati jeladó, héj, kör és a kötelet. Ugyanebben a szellemben, díszíteni a gyerekszoba, nem hiányzik egy láncszem. Háttérképek zászlókkal, jeladók, árnyék formájában Lambrequins vitorlák, vitorlás modell, az óra-élén, ágy meg dübellel és kormánykerék, kötél zsinór bútorlábak. A koncentráció tenger alanyok négyzetméterenként eléri az abszurd. Válasszon egy dolog a jelenlegi árubőség nagyon nehéz. Photo bal néz ki elég harmonikusan. De ez a kis sarkában a jacht állítólag háromszor. Jacht a szekrény, a jacht a falon, jachtok a függönyt. Képzeld el, ahelyett, jachtok, mint a napraforgó, a mell volt nyilvánvaló.

Mit kell tenni?

Vízi stílus két-szeres. Első «Vízi» – ismerős tengeri stílusban, a navigációhoz használják dekor elemek, fehér és kék-fehér és piros csíkos textil, természetes fa. Ez született a belsőépítészeti jachtok és vonalhajózásban.

A másik irány “Sottage a tenger» – belsejében egy vidéki házban a tenger mellett. Romantikus és egyszerű ország, díszített korallok és kagylók, fehérített fa, szőttes textíliák, fonott bútorok.

A siker titka az, hogy ne keverje a két irányban. Hozzon létre egy szobát egy tengeri stílusban – egyszerű és olcsó, mert a megfelelő alkatrészeket igényelnek egy kicsit, és az eredmény meg fogja haladni a beruházásokat.

“Sottage a tenger”.

Gyengéd, félénk, de nem szentimentális belső – kiváló lehetőség a lányok a tengeri téma szobában. Pasztell színek, nagyon kevés nyomatok szövet, minimális kontraszt, hangsúlyt fektetve a kézzel készített részletek: csipke függöny, szőtt pamut párnák, fonott lámpa, több darab idős fa.