Az elv az építési sok fajta ágyak leírjuk csak a legkényelmesebb

Az elv az építési sok fajta ágyak leírjuk csak a legkényelmesebb és gyakorlati órák.
Gyermekágy, járóka

Ez a legegyszerűbb és leggyakoribb a kiságy, ami egy sima ágy nagy korlátozó karima. A kényelem, ezek száma az Rácsos, hogy a baba egy védett területen, és ha sok a forgolódik éjjel, nem esik ki a kiságy.
250_462bb4da962f29e695
Ezen kívül, kiságyat, playpens, hajlamosak a doboz alján, vagy helyet az alján, amelyet fel lehet használni, hogy tárolja a dolgokat, hogy a ritkán használt vagy tároló helyiség a növekedés. Végtére is, hogy őket, meg kell húzni az ágyból, és az alján a kiságy.

Hogyan válasszuk ki a kiságy
Lullabies

A második típus – ágyak altatódalt, hogy a legtöbb hasonlítanak az ősi bölcső, amelyben a csecsemők ringatta sok évszázaddal ezelőtt. Bölcsők ovális alakú, alacsony oldalán, és elég kompakt, mert csak a megfelelő korú gyermekek legfeljebb egy évig. Földi helyezték akár kerekeken vagy található egy úszó bázis, amely az elv az inga lengő balra és jobbra, így ringatja a babát.

Hogyan válasszuk ki a kiságy
Cot Rocking

A harmadik típus – ágy ringató. A cím egyértelmű, hogy ezek száma ringató, hogy van, van egy ovális bázis, amelyen keresztül sovány, hogy a jobb és a bal oldalon. Ez nem mindig kényelmes Rácsos, mint a baba szükségtelen lehet betegség. És így, mint általában, a szülők vásárolnak egy bölcsőt, mint egy kiegészítő, miközben a fő, praktikusabb. De ugyanakkor, a drága változatok hintaágyak, a bázis lehet változtatni, hogy közönséges kerekek, ha egy adott pont, amire szükség van. És így – egyszerű ringató bölcső esetben csak az értékét – minél magasabb az ár, annál több átgondolt tervezés a kiságy.

Hogyan válasszuk ki a kiságy
anyagok

A második besorolás kiságy – az anyag, amelyből készültek. A mai napig, a legpraktikusabb és népszerű kiságy készült háromféle anyagok: forgácslap, műanyag és fém.

Fa kiságy

Eredetileg az első anyagot a mózeskosarak – fa. A legtermészetesebb, tiszta és ártalmatlan nyersanyag előállítására gyermek bútor egészére. Természetes analógok nem. Ez az anyag biztosítja a széles körű lehetőségek a design a bölcső.

A kötelező feltétele a biztonság ágy ideális őrlése összes fa elemek és a későbbi használat ártalmatlan impregnáló és lakk. Végül is, ha a gyerek akar harapni a szélén a kiságy, és a gyerekek biztos, hogy így, hogy megmérgezték a káros vegyi anyagokat. Persze, van egy fontos tény Rácsos, fa ágy – súlyuk. Ezek a legsúlyosabb, ha összehasonlítjuk a többi ágy.

Hogyan válasszuk ki a kiságy
Ágyak készült forgácslap

Ez a modern anyag, amely a bemutatott piaci több mint egy éve, van egy csomó rajongó. Ez nem meglepő, hiszen az ágy forgácslap – ez kedvező kombinációja az ár és a minőség. Ezek könnyű, praktikus és megfelelő karbantartással – tartós. A fő ellenség a forgácslap – a nedvesség és a víz, az intézkedés alapján a rétegelt lemez rétegei válnak le a lemezről, és elvesztik formájukat. De minden más terv – ez az ágy nagyon jó megszerzése.