Hogyan válasszuk ki a etetőszék

Felfüggesztett székek meg nagyon innovatív és elméletileg kell lennie a választott mobil szülők, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a keresést a megfelelő egy ilyen modell, az asztal nem olyan egyszerű – szerelt szék nem használható asztalok egyik lábát, nem közelítik meg a táblákat üveg tetejére és A belső él, és a stabilitást a táblázat nem lehet kétséges.

1
Között ez a sokszínűség elég könnyű eltévedni, így vásárlás előtt etetőszéket szükséges, hogy reálisan értékelje a feltételeket az életed, és kitaláljuk, melyik a szolgáltatásait a gyártók, lesz igazán hasznos, és ami nagyon érdekes, de, sajnos, nem kell külön hogy Ön és gyermeke . És választott a modell nem csak attól függ életkörülményeinek, hanem, mintha hirtelen nem tűnik, a kialakult hagyományok a család.

Mobilitás
Hogyan használják enni? Csak egy bizonyos helyen (a konyhában, vagy étkező), egyértelmű lehatárolása étkezés más tevékenység, illetve lehetséges opciókat formájában pihentető közel a kanapén nassolás? Ne feledje, hogy egy kisgyerek kell etetni gyakrabban, mint a felnőttek, így néha etetés kerül megrendezésre speciálisan neki. Készen állsz, hogy “csepp mindent”, és csecsemőjét a konyhában, vagy úgy dönt, hogy ezt, fél szemmel a TV (amely gyermekorvosok nem ajánlom, de elég gyakori az életben – a fiatal anya nem volt sok ideje a pihenésre, és közben kisgyermek elkenődött zabkása egy tányérra, és asztalt, lehetséges, hogy pihenjen egy kicsit, főleg azért, mert előtted vár tisztító ebben a konkrét lóhere).