Nem agresszió nem lehet még egy csipetnyi jelen helyet a fiú

Nem agresszió nem lehet még egy csipetnyi jelen helyet a fiú. A háborús játékok ő lesz ideje, hogy hagyja abba a játékot, amikor idősebb.
spalynya-z-dytyachym-lizhechkom
Hagyja, hogy a falak a szoba díszített képek a szülők, vagy a gyönyörű táj, amely alkalmas a szellem a jövő emberének. Vegye ki az elektromos egységek a hozzáférési területen!

Gondoljunk csak a függöny Gyerek ágynemű az ablakon. Ezek mind a baba szobájában? Ha igen, ezek hossza nem lehet alacsonyabb a küszöb. A hosszú függöny a padló egy gyerek is megzavarhatja, vagy vágja a talaj egész, amikor elkezdi felfedezni a világot. Olcsó szövet minta a különböző állatok, vagy fantázia karakterek.

A mennyezeti lámpa van szükség. Kedves csillár és a gyerekszoba egy fiú – összeegyeztethetetlen dolgokat. A fiad felnő, ő a játék nem mindig csendes és biztonságos. Gondolj bele előre.

Sima, alacsony költségű, könnyen tisztítható a csillár, amelyet fel lehet függeszteni a saját kezével tette az autót Gyerek ágynemű, vagy szórakoztató lemezjátszó.
Tervezz egy gyermek szobájában

Minden a tér körül a baba legyen könnyű, szabad és biztonságos. A nyugodt hangon azokat a tárgyakat, amelyek állandóan. Játékok, természetesen különböző élénk színeket.

A stílus minimalizmus vagy maximalizmus lehet dekoráció a szobában design.

Szabadítsa fel kreatív jellegű, és úgy gondolja, hogyan díszítik a szoba eredeti. Lehetséges, hogy ez lesz a hajózási témát, vagy a tér, vagy fantasztikus. Játssz, és hozzon létre magukat, nem megfeledkezve a fontos pontokat:

tiszta;
biztonság;
Gyakorlatiasság.

Bútor a szoba újszülött fiú

Bútor a szoba újszülött

Nemtől, a baba a szobában kell lennie gyermekágy. Melyik választasz? Normál ágy kerekeken, fa, nem túl drága Gyerek ágynemű és az ágy kiságy vagy ágy bölcső? Most egy csomó lehetőséget mindenféle ízek a vásárlók. A legfontosabb dolog a gyermekek ágya – környezetvédelmi és biztonsági (ami jobb, hogy válasszon egy ágy?). És válassza a puha matrac a baba. Milyen kényelmes az alvás, a nyugodtabb és az életed (válasszon egy matrac).
Szükséged lesz egy pelenkázó. Nem kell megvenni. Beállíthatja ezt normális asztal, amely aztán hasznos a fiát. Vagy egy nagyon széles és alacsony, fiókos szekrény, ami nélkül nem lehet csinálni. A dolgok a baba feküdjön külön felnőtt dolgokat.
A gyermek első hónapjaiban az élet nem lehet egyedül hagyni éjjel. Az újszülöttek gyakran hányni, és tudta megfullad. Vagy a baba is temetni az orrát valamibe és fojtó. Ezért az ágy legyen a szobában a baba, vagy heverő, akkor távolítsa el később.